FR NL EN IT
Red Carpet’ 2024-05-23 08:51:18 https://www.blanchedenamur.be/upload/blanche-de-namur-d1072d-large.jpg

Red Carpet’

INGREDIËNTEN

  • 4cl wodka
  • 1cl hibiscusstroop (Nullens J. Sirop)
  • 2cl veenbessensap
  • 10cl Blanche de Namur

RECEPT

Voeg in een glas gevuld met ijsblokjes alle ingrediënten toe en roer.

AFWERKING

GARNEER MET ENKELE HIBISCUSBLAADJES EN STUKJES BLADGOUD.

Ben je ouder dan 18?

Ja Geen

Om onze site te bezoeken, moet je meerderjarig zijn.

Ontdek ons recepten- en cocktailboek

U hoeft enkel uw e-mailadres op te geven.

Wij verzamelen en verwerken de persoonsgegevens die wij van u ontvangen uitsluitend ten behoeve van klantenbeheer, boekhouding en direct marketing. Door dit formulier in te vullen, stemt u uitdrukkelijk in met deze verwerking (vink het vakje "opt-in" aan bij de preregistratie). Uw persoonsgegevens worden alleen doorgegeven en opgeslagen voor zover en voor zolang dat nodig is voor de bovengenoemde doeleinden. U hebt het recht deze gegevens in te kijken, te corrigeren, te wissen en te herzien. De verantwoordelijke voor de verwerking van de gegevens is Blanche de Namur, Rue de la Brasserie 4, 5530 PURNODE. Raadpleeg voor meer informatie onze Data Protection Notice op onze website https://www.blanchedenamur.be.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Doe met ons mee
Maak een buzz met Blanche de Namur

Voeg #BlanchedeNamur toe aan je foto en vind hem hier!